Xavirah , gezond en gelukkig

Geluk wie streeft er niet naar? Wij zoeken geluk in momenten die we meemaken of bezittingen die we hebben. Wij zoeken geluk in de zaken die de wereld gecreëerd heeft. Sommigen zien geluk zelfs als iets wat dat voor een bepaald aantal mensen weggelegd is.

Maar wat nou als  wij jullie kunnen vertellen dat geluk iets is wat altijd voorhanden is en wat toegankelijk is voor iedereen?

Wil je gelukkiger in het leven staan dan is het verstandig om zowel aan de binnenkant als de buitenkant te werken. De artikelen op deze site geven informatie over een gezondere leefwijze op het gebied van beauty, voeding, lichaamsbeweging en de mentale gezondheid.

We maken gebruik van middelen die moeder natuur ons biedt en dat hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Het gebruik van organische producten en huis-tuin-keukenmiddelen scheelt in de portemonnee en bevrijdt ons tevens van de chemicaliën waar wij dagelijks mee in aanraking komen. Chemicaliën die schadelijker voor ons kunnen zijn dan we soms beseffen.

Hedendaags wordt het steeds meer een trend om gezonder te leven, een trend die wij zeker aansporen. Daarnaast hopen wij dat het meer dan een trend is. Wij hopen op een hele omschakeling waarin wij als maatschappij gaan beseffen dat natuurlijk producten het beste voor onszelf en onze omgeving zijn.

Voor een groot deel van de mensen kan het nog worden ervaren als een bepaalde groepering van ‘ gezonde mensen’ waar je niet bij kan horen omdat je niet altijd maar salade wil eten.

Jij bent geen sporter. Jij bent niet iemand die elke dag fruit eet. Jij bent niet iemand die afweegt of je nou voldoende groente binnenkrijgt en bovendien hou je van jouw sigaretje in de ochtend en eet je ook wel eens een zak chips leeg. Maar wie niet?! Er zijn juist heel weinig mensen die heel gedisciplineerd en structureel bewust gezond leven.

De artikelen geven je slechts informatie om je wat bewuster te worden van bepaalde informatie en als je dan toch last krijgt van vlekjes op de huid, wat kan je het beste gebruiken?

Wil je daarentegen wel een hele omschakeling maken in je leven dat geven de artikelen je tevens de informatie om je hierbij te ondersteunen.

De boodschap die Xavirah wil overbrengen is dat gezond leven een positieve invloed heeft op hoe gelukkig jij in het leven staat. Om die reden hebben we gekozen voor de twee kernwoorden: gezond en gelukkig.

En dat is precies wat wij van Xavirah jullie willen geven!

Arthur en Rahiema