Xavirah , gezond en gelukkig

Geluk wie streeft er niet naar? Het voelt vaak alsof geluk af hangt van zoveel externe factoren terwijl dat strookt met de realiteit.

Gelukkig is geluk VOOR iedereen en is geluk te vinden IN iedereen.

Xavirah biedt jou informatie over een gezondere leefwijze op het gebied van beauty, voeding, lichaamsbeweging en de mentale gezondheid.

We maken gebruik van middelen die moeder natuur ons biedt en dat hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Het gebruik van organische producten en huis-tuin-keukenmiddelen scheelt in de portemonnee en bevrijdt ons tevens van de chemicaliën waar wij dagelijks mee in aanraking komen. Chemicaliën die schadelijker voor ons kunnen zijn dan we soms beseffen.

Hedendaags wordt het steeds meer een trend om gezonder te leven, een trend die wij zeker aansporen. Daarnaast hopen wij dat het meer dan een trend is. Wij hopen op een hele omschakeling waarin wij als maatschappij gaan beseffen dat natuurlijk producten van grotere invloed kunnen zijn dan dat wij nu denken.

De boodschap die Xavirah wil overbrengen is dat gezond leven een positieve invloed heeft op hoe gelukkig jij in het leven staat. Om die reden hebben we gekozen voor de twee kernwoorden: gezond en gelukkig.

En dat is precies wat wij van Xavirah jullie willen geven; gezondheid en een gelukkiger leven…

Arthur en Rahiema

p.s. Mis jij informatie of ben je op zoek naar een bepaald onderwerp die je niet kunt vinden op onze site? Stuur dan een mail naar info@xavirah.nl of vul ons contactformulier in.